- نویسنده : نقشه سایت
- بازدید : 48 مشاهده
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3549
تعداد دانلود
3547
رضایت مندی
97%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود تحقیق آماده در مورد بیماری های میوه هلو با فایل پاورپوینت
دوستان عزیز برای شما یک تحقیق آماده در مورد بیماری های میوه هلو با فرمت پاورپوینت و اسلاید های زیبا آماده کردیم همچنین با قابلیت ویرایش و پرینت گرفتن می باشد به راحتی می توانید تغییر دهید
مشخصات تحقیق آماده در مورد بیماری های میوه هلو به شرح زیر می باشد :
- عنوان تحقیق : بیماری های میوه هلو
- فرمت فایل : PowerPoint (.ppt)
- قابلیت ویرایش : دارد
- چاپ : بدون مشکل در پرینت گرفتن
- تعداد اسلاید : 51
اسکرین شات اسلاید های این تحقیق آماده در مورد بیماری های میوه هلو
قسمتی از متن انتخاب شده از داخل فایل پاورپوینتی :
هلو یکی از محصولات میوهای محبوب در جهان است و در بسیاری از مناطق به وفور پیدا میشود. اما همانطور که در مورد سایر محصولات کشاورزی است، هلو نیز با بیماریهایی روبرو است. در این مقاله به بررسی بیماریهای شایع هلو و روشهای کنترل و پیشگیری آنها پرداختهایم.
بیماریهای قارچی
عفونت پوسیدگی گردابی
این بیماری باعث پوسیدگی گردابی میوه هلو میشود. علائم آن شامل لکههای قهوهای رنگ بر روی میوه، ترشحات نیز بر روی آن میباشد. برای پیشگیری از این بیماری، از بذرهای سالم و اصلاح شده، رعایت فاصله کافی در فاصلهگذاری بین درختان هلو، و جمع آوری و دفن میوههای پوسیده استفاده کنید.
پوسیدگی ریشه
این بیماری باعث پوسیدگی ریشه گیاه هلو میشود و علائم آن شامل لکههای قهوهای رنگ در کنار ریشه و مرگ کامل گیاه میباشد. همچنین، گیاهان مبتلا به این بیماری، به سرعت به سایر گیاهان جدید منتقل میشوند. برای کنترل و پیشگیری از این بیماری، از بذرهای سالم و اصلاح شده استفاده کنید و به دور از محل قبلی گیاه هلو، محل جدید را انتخاب کنید.
پوسیدگی میوه
این بیماری باعث پوسیدگی میوه هلو میشود و علائم آن شامل نقاط قهوهای روی میوه و ترشحات نیز بر روی آن میباشد. برای پیشگیری از این بیماری، از بذرهای سالم و اصلاح شده استفاده کرده، محصولات پوسیده را جمع آوری و دفن کنید و از استفاده از کودهای زیاده رویی و نور مستقیم آفتاب برای میوهها پرهیز کنید.
سفیدک پودری هلو و شلیل :
بیماری سفیدک سطحی یا سفیدک نمدی هلو اولین بار در ایران دراطراف تهران درسال 1326 توسط اسفندیاری گزارش شده است. معمولا درهرجا که هلو کشت میشود بیماری نیز دیده میشود. علاوه بر هلو به شلیل نیز حمله میکند. عامل بیماری قارچ Sphaerotheca pannosa var. Persica است. علت نامگذاری آن به پانوزا بواسطه تولید حالت نمدی است. قارچ انگل اجباری است و نمی توان آن را روی محیط کشت پرورش داد. این قارچ زمستان را به دو صورت ریسه درجوانه و بصورت کلیستوتیسیم میگذراند.
نشانههای بیماری روی برگ در ابتدا بصورت ایجاد لکههای سبز کمرنگ و یا مایل به قهوهای ودرنهایت تشکیل بافت نمدی است. برگهای پیر بندرت مورد حمله قارچ قرار میگیرند و مقاومند. خسارت بیماری در حالتی که به میوه حمله میکند فوقالاده زیاد است زیرا ارزش و بازار پسندی میوه بطور محسوس تقلیل مییابد. روی میوه لکهها گرد هستند. اگر میوه سبز باشد لکه سفیدرنگ و اگر میوه متمایل به قرمز رنگ باشد لکه زرد چرکین به نظر می رسد. قسمتهای لکهدار میوه سفت و سخت شده و از رشد طبیعی باز میماند. سرشاخههای مبتلا به قارچ باریک و ضعیف مانده وجوانههای آنها کوچک میشود.
کنترل بیماری:
کنترل مکانیکی: آبپاشی، باران، آب سردوگرم ، ازبین بردن غشای نمدی ازجمله اقداماتی است که درکاهش بیماری موثر است.
کنترل بیولوژیکی: قارچ عامل بیماری در مناطق مرطوب بوسیله تعدادی قارچهای هیپرپارازیت که مهمترین آنها Cicinobolus cesatii میباشد پارازیته شدهاند و ازبین می روند ویا لااقل کاهش مییابد.
· کنترل زراعی: حفظ حاصلخیزی خاک، هرس و واریتههای مقاوم(ارقام هلو مخملی، کاردی و حاج کاظمی نسبت به بیماری حساس و ارقام پائیزه مقاومند.)
توصیهها: بهترین زمان سمپاشی بعد از ریختن گلبرگها و تشکیل میوه است. درصورت لزوم 7-3 نوبت سمپاشی انجام میگیرد. نوبت اول سمپاشی مهم است و سمپاشیهای بعدی به فاصله 10 روز انجام میپذیرد.
و ... برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید.
">برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید
مشاهده پست مشابه : دانلود تحقیق آماده در مورد بیماری های میوه هلو با فایل پاورپوینت