- نویسنده : نقشه سایت
- بازدید : 39 مشاهده
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3460
تعداد دانلود
3237
رضایت مندی
94%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود تحقیق آماده در مورد آشنائی با انواع مبدل های حرارتی و کاربرد آنها در قالب پاورپوینت ppt با قابلیت ویرایش
امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک تحقیق آماده در مورد آشنائی با انواع مبدل های حرارتی و کاربرد آنها در قالب پاورپوینت ppt با قابلیت ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.
جزییات فایلی که دانلود خواهید کرد.
- عنوان: آشنائی با انواع مبدل های حرارتی و کاربرد آنها
- فرمت: POWERPOINT پاورپونت (قابل ویرایش)
- چاپ : بدون هیچ گونه مشکل در پرینت گرفتن
- تعداد اسلاید: 28 اسلاید قابل ویرایش
- زبان : فارسی
نمونه تصویر از اسلایدرهای این تحقیق آماده در مورد آشنائی با انواع مبدل های حرارتی و کاربرد آنها
قسمتی از مطالب مقاله آماده آشنائی با انواع مبدل های حرارتی و کاربرد آنها :
مبدلهای حرارتی، دستگاهها یا سیستمهایی هستند که به منظور انتقال حرارت از یک محیط به محیط دیگر استفاده میشوند. این انتقال حرارت میتواند به صورت تغییر دما، تبادل حرارت با جریان سیال یا تبادل حرارت با سطحهای جامد صورت گیرد. در زیر، به برخی از انواع رایج مبدلهای حرارتی و کاربردهای آنها اشاره میکنم:
مبدل حرارتی لولهای (Shell and Tube Heat Exchanger): این نوع مبدل حرارتی شامل یک لوله داخلی که سیال گرم توسط آن عبور میکند و یک لوله بیرونی (شل) که سیال سرد از طریق آن عبور میکند است. انتقال حرارت در این نوع مبدل با تماس مستقیم بین سیال گرم و سیال سرد انجام میشود. مبدل حرارتی لولهای در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و تولید برق به وفور استفاده میشود.
مبدل حرارتی صفحهای (Plate Heat Exchanger): در این نوع مبدل، صفحههای فلزی مسطح به عنوان سطوح تبادل حرارتی استفاده میشوند. سیال گرم و سیال سرد به صورت متناوب از طریق کانالهای میانی بین صفحات عبور میکنند و حرارت را تبادل میکنند. مبدل حرارتی صفحهای به دلیل طراحی کوچک و کارآیی بالا در صنایع غذایی، فرآوری شیمیایی، تهویه مطبوع و سیستمهای خنک کننده استفاده میشود.
مبدل حرارتی روغنی (Oil Cooler): این نوع مبدل حرارتی برای خنک کردن روغنها استفاده میشود. در آن، روغن گرم از طریق یک لوله عبور میکند و با تماس مستقیم با سیال سرد یا همچنین با استفاده از صفحات فلزی در مبدل حرارتی روغنی، حرارت را به سیال سرد منتقل میکند. مبدل حرارتی روغنی در خودروها، ماشینآلات صنعتی و سیستمهای تولید برق استفاده میشود.
مبدل حرارتی بخار (Steam Heat Exchanger): این نوع مبدل حرارتی برای انتقال حرارت از بخار به سیال دیگری مانند آب یا روغن استفاده میشود. بخار گرم از طریق لولههایی عبور میکند و با تماس مستقیم یا غیرمستقیم با سیال سرد، حرارت را منتقل میکند. مبدل حرارتی بخار در صنایع بخار، تولید برق، تاسیسات حرارتی و فرآیندهای پخت و پز استفاده میشود.
مبدل حرارتی جریان متقابل (Counterflow Heat Exchanger): در این نوع مبدل حرارتی، جریان سیال گرم و سیال سرد در جهات مخالف عبور میکنند. این باعث میشود که دمای سیال سرد از سیال گرم بیشتر شود و باعث بهبود کارایی مبدل حرارتی شود. مبدل حرارتی جریان متقابل در سیستمهای گرمایش و سرمایش ساختمانها، صنایع شیمیایی و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
مبدل حرارتی جریان متوالی (Parallel Flow Heat Exchanger): در این نوع مبدل حرارتی، جریان سیال گرم و سیال سرد در یک جهت عبور میکنند. در این حالت، دمای سیال سرد از سیال گرم کمتر است و عملکرد مبدل حرارتی کمی کاهش مییابد. این نوع مبدل حرارتی بیشتر در صنایع خنککنندهها و سیستمهای تهویه مطبوع استفاده میشود.
مبدل حرارتی بازده بالا (High-Efficiency Heat Exchanger): این نوع مبدل حرارتی طراحی شده است تا بازده بالا و کارایی بیشتری در انتقال حرارت داشته باشد. از جمله روشهای طراحی برای بهبود کارایی آن میتوان به استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته مانند توربوشارژر و سیستمهای بازیافت حرارت اشاره کرد. مبدلهای حرارتی بازده بالا در سیستمهای تولید برق، خودروهای الکتریکی، صنایع نفت و گاز و صنایع پتروشیمی مورد استفاده قرار میگیرند.
این فقط چند نمونه از انواع مبدلهای حرارتی هستند و در هر صنعت و برای هر کاربرد خاصی ممکن است نوع مبدل حرارتی متفاوتی استفاده شود. انتخاب نوع صحیح مبستگی به شرایط عملیاتی، نوع سیالات و نیازهای حرارتی مورد نظر دارد. مبدلهای حرارتی در صنایع مختلف از جمله نفت و گاز، پتروشیمی، خودروسازی، الکترونیک، غذایی و بسیاری دیگر استفاده میشوند و کاربردهای گستردهای دارند. از مزایای استفاده از مبدلهای حرارتی میتوان به بهبود کارایی فرآیندهای حرارتی، افزایش بازده انرژی، کاهش هزینههای انرژی و حفظ محیط زیست اشاره کرد.
1- اصول انتقال حرارت و انواع آنها
2- معرفي ، طبقه بندي ،مقايسه و كاربرد مبدل هاي حرارتي براساس استاندارد TEMA
3- آشنائی با ساختار و اجزاء داخلي مبدل هاي حرارتي
4- روش هاي تجربي طراحي مبدل هاي حرارتي
5- معرفي نرم افزارهاي رايج در شبيه سازي مبدل هاي حرارتي
6- آشنائي با پديده Foulingدر مبدل هاي حرارتي ، علائم ، دلائل و روشهاي جلوگيري از آن
7- روش تخمين قيمت انواع مبدل هاي حرارتي
8- نكات مهم در تعميرات ، نگهداري و راه اندازی مبدل ها
üانرژي گرمائي يا حرارت ( Heat ) يكي از صورتهاي مختلف انرژي مي باشد .
üگرما مي تواند بين دو ماده مبادله گرديده و آثاري مانند موارد ذيل داشته باشد :
1- تغيير دما
2- تغيير حجم : انقباض و انبساط
3- تغيير خواص فيزيكي : خواص رسانائي
4- تغيير خواص شيميائي : سوختن و اكسيداسيون
و ... برای مطالعه کامل فایل آشنائی با انواع مبدل های حرارتی و کاربرد آنها را دانلود فرمایید.
">برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید
مشاهده پست مشابه : تحقیق آماده در مورد آشنائی با انواع مبدل های حرارتی و کاربرد آنها در قالب پاورپوینت